Adverteren via social media

Social media beschikken over gedetailleerde persoonsgegevens die je als adverteerder kunt gebruiken om de juiste mensen aan te spreken!

Uitgebreide advertentiemogelijkheden

Het interessante van social advertising is dat de diverse social media platformen de beschikking hebben over gedetailleerde gegevens van hun gebruikers. Als adverteerder kun je deze gegevens gebruiken door heel specifiek je doelgroep samen te stellen. De meeste social media bieden dan ook uitgebreide advertentiemogelijkheden om de juiste mensen aan te spreken. Adverteren op social media is een goede manier om je naamsbekendheid te vergroten en de aandacht te vestigen op je boodschap. Voor directe sales kun je vaak beter Google AdWords inzetten.

Social advertising

Social advertising, hoe werkt het?

Wat we voor je doen...

We bespreken de doelen van jouw organisatie om een helder beeld te krijgen van het doel van de campagne. Vervolgens selecteren we de juiste platformen uit en advertentietypen. Soms is een Adwords-campagne een betere optie. 

De doelgroep wordt samengesteld op basis van demografische kenmerken, maar ook meer geavanceerde kenmerken als beroep, interesses en online gedrag. We maken advertenties en rapporteren na afloop over het resultaat.

Wat levert het op?

Het resultaat van adverteren op social media is natuurlijk afhankelijk van je doel. Of het nu gaat om het genereren van naamsbekendheid, klikken naar je website of sales via social media... In veel gevallen is het resultaat meetbaar.

We spreken de juiste mensen aan door in overleg met onze klant zorgvuldig de doelgroep samen te stellen. Je kent zelf immers je doelgroep het beste. Na afloop ontvang je uitgebreide rapportage waarin we de resultaten toelichten.

Wat gaan we doen?

Stuur ons een bericht

DQ/OM (via Dolphiq) is Google Partner

U gebruikt momenteel een sterk verouderde browser. Hierdoor is de weergave van deze site niet optimaal. Uit veiligheidsoverwegingen en om optimaal gebruik te kunnen maken van deze site raden wij u aan uw browser te updaten. KLik hier om uw browser te updaten