DQ/OM Online Marketing

DQ/OM is hét online marketingbureau voor Midden-Nederland. Wij zorgen er voor dat jouw merk online de aandacht krijgen die het verdient. Jij vertelt ons waar je merk voor staat, wij overtuigen je doelgroep online!

Wat we doen...

Wat we doen...

We zien het als onze taak om het verhaal van jouw merk over te brengen op de doelgroep. Jij bent goed in wat je doet, wij kennen de weg online!

Samen gaan we aan de slag om jouw online doelen te realiseren middels een SEO-, of AdWords campagne, social advertisingcontent creatie en/of conversie optimalisatie.

Wat is DQ/OM?

DQ/OM is hét online marketingbureau in de regio Utrecht en is onderdeel van internetbureau Dolphiq. Bij Dolphiq hebben we gemerkt dat er steeds meer vraag is naar online marketing.

Omdat we dagelijks het resultaat zien en geloven in online marketing, hebben we eind 2016 DQ/OM opgericht. DQ/OM versterkt jouw online identiteit!

Kiezen voor DQ/OM is kiezen voor een...

DQ/OM (via Dolphiq) is Google Partner

U gebruikt momenteel een sterk verouderde browser. Hierdoor is de weergave van deze site niet optimaal. Uit veiligheidsoverwegingen en om optimaal gebruik te kunnen maken van deze site raden wij u aan uw browser te updaten. KLik hier om uw browser te updaten