Conversie optimalisatie

We analyseren de gedragsstromen op de website, identificeren de bottlenecks en optimaliseren het conversieproces

Conversieproces verbeteren

Met conversie optimalisatie zorgen we ervoor dat bezoekers niet alleen op je website terechtkomen, maar dat zij ook daadwerkelijk tot actie overgaanOf het nou gaat om het bestellen van een product, het aanvragen van een offerte of het invullen van een contactformulier. Met conversie optimalisatie zorgen we er voor dat bezoekers precies datgene doen wat voor jou van belang is. 

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie: hoe werkt het?

Wat we voor je doen...

Om het aantal conversies te optimaliseren, maken we een grondige analyse van het conversieproces op jouw website. Met behulp van tools als Google Analytics identificeren we de knelpunten en bedenken hoe we dit proces kunnen finetunen.

We dragen een oplossing aan die we vervolgens implementeren om zo tot het gewenste resultaat te komen.

Wat levert het op?

Het interessante van conversie optimalisatie is dat het resultaat zeer goed te meten is. Wanneer de oplossing eenmaal is geïmplementeerd, kunnen we de data na een periode vergelijken en conclusies trekken over het resultaat.

Soms kan een kleine aanpassing er al voor zorgen dat het aantal conversies flink toeneemt.

Wat gaan we doen?

Stuur ons een bericht

DQ/OM (via Dolphiq) is Google Partner

U gebruikt momenteel een sterk verouderde browser. Hierdoor is de weergave van deze site niet optimaal. Uit veiligheidsoverwegingen en om optimaal gebruik te kunnen maken van deze site raden wij u aan uw browser te updaten. KLik hier om uw browser te updaten