De kracht van de infographic

De infographic, je hebt er vast wel een van gehoord. Wat het is en wat je er mee kunt, lees je in ons blog. Wij zetten alles over infographics in ... een infographic!

door: DQ/OM

De kracht van de Infographic

De infographic, je hebt er vast wel een van gehoord. Wat het is en wat je er mee kunt, lees je in ons blog. Alles over infographics vind je in deze ... Infographic!

Wat is een infographic?

Een infographic is een informatieve illustratie die bezoekers informatie geeft in tekst en beeld. Het is een visueel aantrekkelijke manier om informatie te presenteren. Het is daardoor een ideale manier om complexe materie overzichtelijk te maken en te verklaren. De populariteit van de infographic is de afgelopen jaren sterk toegenomen!

 

Voordelen van de infographic

Hoe kunnen we de kracht van een infographic beter laten zien dan... in een infographic!?

DQOM infographic

Download bovenstaande infographic

Food for thought (leesvoer dus)

Responsive beeldadvertenties in Google AdWords

Eind 2016 introduceerde Google de responsive beeldadvertenties. Een ontwikkeling die past in het nieuwe mobile first beleid van Google.

Bereid je voor! Google kiest voor mobile-first

Het hebben van een mobielvriendelijke website wordt steeds belangrijker, vooral voor je vindbaarheid in de zoekmachine! Nu Google heeft aangegeven te gaan werken met een mobile-first index kun je niet meer achterblijven!

Stuur ons een bericht

DQ/OM (via Dolphiq) is Google Partner

U gebruikt momenteel een sterk verouderde browser. Hierdoor is de weergave van deze site niet optimaal. Uit veiligheidsoverwegingen en om optimaal gebruik te kunnen maken van deze site raden wij u aan uw browser te updaten. KLik hier om uw browser te updaten