Adverteren via Google AdWords

"Met jouw kennis van jouw markt en onze kennis van Google AdWords brengen we jouw bedrijf onder de aandacht bij de doelgroep!"

Google AdWords, hoe werkt het?

Wat levert AdWords je op?

Met een AdWords campagne kun je precies díé mensen bereiken die naar jouw product of dienst op zoek zijn. We zetten een nieuwe AdWords campagne voor je op of optimaliseren een bestaande campagne.

Samen met jou bepalen we voor welke producten/diensten er geadverteerd gaat worden. We selecteren de juiste keywords, schrijven advertenties, optimaliseren landingspagina’s en stemmen het geheel op elkaar af. 

Waarom DQ/OM?

Als gecertificeerd Google Partner voor AdWords kennen we de ins en outs van het adverteren via Google AdWords. We vertellen je graag over de mogelijkheden die AdWords te bieden heeft, maar we zullen het je ook zeggen als AdWords niet het geschikte middel is om jouw doel te bereiken. 

Als klant bent je nauw betrokken bij het selecteren van de juiste keywords, advertenties, biedstrategie en budgetten en we zetten niets live zonder jouw toestemming. Maandelijks krijg je van ons een overzichtelijke rapportage, waarin je kunt nagaan wat de campagne heeft opgebracht.

Gerichte AdWords-campagne

Wat gaan we doen?

Google AdWords

Infographic AdWords

Bekijk onze succesverhalen

Eigenwijn

Eigenwijn stelt mensen in staat om een eigen, persoonlijke wijnfles te ontwerpen. Wijn met een eigen etiket is een uniek relatiegeschenk en is inzetbaar als zakelijk of als persoonlijk cadeau.

Wat hebben we gedaan voor Eigenwijn?

EKO4petz

EKO4petz is een webshop voor biologische en natuurlijke huisdierproducten. Via een AdWords campagne bereiken ze maandelijks nieuwe klanten die online producten bestellen bij de webshop. 


Wat hebben we gedaan voor EKO4petz?

Stuur ons een bericht

DQ/OM (via Dolphiq) is Google Partner

U gebruikt momenteel een sterk verouderde browser. Hierdoor is de weergave van deze site niet optimaal. Uit veiligheidsoverwegingen en om optimaal gebruik te kunnen maken van deze site raden wij u aan uw browser te updaten. KLik hier om uw browser te updaten